spelt, spelt wheat Champs d'épeautre France (Charente), 21st century (2009). Photo Regissierra Category Cereal grains French épeautre (Triticum aestivum var. spelta) English spelt, spelt wheat Japanese Kanji スペルタ小麦, スペルト小麦 Kana スペルタこむぎ, スペルトこむぎ Translitération superuta-mugi, superuto-komugi Chinese Traditional 斯佩爾特小麥,斯卑爾特小麥,斯佩耳特小麥 Simplified 斯佩尔特小麦,斯卑尔特小麦,斯佩耳特小麦 Pinyin sibeierte xiaomai, sipeierte xiaomai, sipeierte xiaomai Other illustrations épeautre 13France, 20th century (1922). Larousse agricole, dir. E. Chancrin, R. Dumont, vol. 1, 1922. épeautre blanc barbu 13France, 20th century (début). C. V. Garola, Céréales. Blé, seigle, avoine, orge, sarrasin, maïs, millet, Paris, 1914. Preceding entry Next entry