Dictionary of Traditional Agriculture: English-French-Chinese-Japanese

spelt, spelt wheat

Champs d'épeautre
France (Charente), 21st century (2009). Photo Regissierra
épeautre (Triticum aestivum var. spelta)
spelt, spelt wheat
スペルタ小麦, スペルト小麦
スペルタこむぎ, スペルトこむぎ
superuta-mugi, superuto-komugi
斯佩爾特小麥,斯卑爾特小麥,斯佩耳特小麥
斯佩尔特小麦,斯卑尔特小麦,斯佩耳特小麦
sibeierte xiaomai, sipeierte xiaomai, sipeierte xiaomai

Other illustrations

épeautre
13France, 20th century (1922). Larousse agricole, dir. E. Chancrin, R. Dumont, vol. 1, 1922.
épeautre blanc barbu
13France, 20th century (début). C. V. Garola, Céréales. Blé, seigle, avoine, orge, sarrasin, maïs, millet, Paris, 1914.